Tereza Černochová Stardance - V nové StarDance budou tančit Babčáková, Trávníček nebo - Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé.

V letošním ročníku stardance xi se můžete těšit také na zpěvačku terezu černochovou. Ve včerejším kole taneční soutěže stardance diváci poslali domů terezu černochovou a dominika vodičku, ačkoliv podle poroty nejhorší nebyli. Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, . Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé. Zpěvačka tereza černochová si ve stardance už nadále nezatančí.

Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková tančí jive
Jiří Dvořák a Lenka Nora Návorková tančí jive from img.ceskatelevize.cz
Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí . Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé. Neunavitelná a věčně rozesmátá tereza se svým tanečním partnerem dominikem vodičkou, mimochodem vítězem poslední řady stardance, . Účastnice letošní taneční show stardance tereza černochová (38) měla ve speciálním díle omezeném opatřeními kvůli koronaviru náhradního tanečníka michala . Toto soutěžní kolo vypadli tereza . Diváci ji totiž v sobotu poslali domům a v soutěži skončila. Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . Kdy tančili na píseň karla černocha ona se brání a tereza tanec dokončila se slzami v očích a .

V něm se utkaly poslední čtyři páry.

Účastnice letošní taneční show stardance tereza černochová (38) měla ve speciálním díle omezeném opatřeními kvůli koronaviru náhradního tanečníka michala . Tereza černochová končí ve stardance. Kdy tančili na píseň karla černocha ona se brání a tereza tanec dokončila se slzami v očích a . Zpěvačka tereza černochová si ve stardance už nadále nezatančí. Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, . Ve včerejším kole taneční soutěže stardance diváci poslali domů terezu černochovou a dominika vodičku, ačkoliv podle poroty nejhorší nebyli. Jaký by měl být její ideální tanečník? Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí . V sobotu česká televize vysílala osmý díl taneční soutěže stardance. Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé. Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . V letošním ročníku stardance xi se můžete těšit také na zpěvačku terezu černochovou. V něm se utkaly poslední čtyři páry.

Ve včerejším kole taneční soutěže stardance diváci poslali domů terezu černochovou a dominika vodičku, ačkoliv podle poroty nejhorší nebyli. Diváci ji totiž v sobotu poslali domům a v soutěži skončila. Účastnice letošní taneční show stardance tereza černochová (38) měla ve speciálním díle omezeném opatřeními kvůli koronaviru náhradního tanečníka michala . Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí . Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), .

V letošním ročníku stardance xi se můžete těšit také na zpěvačku terezu černochovou. MatouÅ¡ Ruml a Natálie Otáhalová tančí valčík â€
MatouÅ¡ Ruml a Natálie Otáhalová tančí valčík â€" Videoarchiv from www.ceskatelevize.cz
Tereza černochová končí ve stardance. Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí . Diváci ji totiž v sobotu poslali domům a v soutěži skončila. V letošním ročníku stardance xi se můžete těšit také na zpěvačku terezu černochovou. Kdy tančili na píseň karla černocha ona se brání a tereza tanec dokončila se slzami v očích a . Toto soutěžní kolo vypadli tereza . Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, .

Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí .

Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, . Účastnice letošní taneční show stardance tereza černochová (38) měla ve speciálním díle omezeném opatřeními kvůli koronaviru náhradního tanečníka michala . Zpěvačka tereza černochová si ve stardance už nadále nezatančí. Jaký by měl být její ideální tanečník? Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . Toto soutěžní kolo vypadli tereza . Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé. Neunavitelná a věčně rozesmátá tereza se svým tanečním partnerem dominikem vodičkou, mimochodem vítězem poslední řady stardance, . Diváci ji totiž v sobotu poslali domům a v soutěži skončila. V letošním ročníku stardance xi se můžete těšit také na zpěvačku terezu černochovou. Tereza černochová končí ve stardance. Kdy tančili na píseň karla černocha ona se brání a tereza tanec dokončila se slzami v očích a . V sobotu česká televize vysílala osmý díl taneční soutěže stardance.

Jaký by měl být její ideální tanečník? Diváci ji totiž v sobotu poslali domům a v soutěži skončila. Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . Kdy tančili na píseň karla černocha ona se brání a tereza tanec dokončila se slzami v očích a . Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí .

Zpěvačka tereza černochová si ve stardance už nadále nezatančí. MatouÅ¡ Ruml a Natálie Otáhalová tančí valčík â€
MatouÅ¡ Ruml a Natálie Otáhalová tančí valčík â€" Videoarchiv from www.ceskatelevize.cz
V letošním ročníku stardance xi se můžete těšit také na zpěvačku terezu černochovou. Účastnice letošní taneční show stardance tereza černochová (38) měla ve speciálním díle omezeném opatřeními kvůli koronaviru náhradního tanečníka michala . Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí . Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, . Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . Tereza černochová končí ve stardance. Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé. Jaký by měl být její ideální tanečník?

Neunavitelná a věčně rozesmátá tereza se svým tanečním partnerem dominikem vodičkou, mimochodem vítězem poslední řady stardance, .

Jaký by měl být její ideální tanečník? Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, . V letošním ročníku stardance xi se můžete těšit také na zpěvačku terezu černochovou. Kdy tančili na píseň karla černocha ona se brání a tereza tanec dokončila se slzami v očích a . Tereza černochová končí ve stardance. Diváci ji totiž v sobotu poslali domům a v soutěži skončila. V něm se utkaly poslední čtyři páry. Účastnice letošní taneční show stardance tereza černochová (38) měla ve speciálním díle omezeném opatřeními kvůli koronaviru náhradního tanečníka michala . Zatímco valčík terezy černochové a dominika vodičky hodnotila porota vysoko, 37 body, za výrazový dala jen 34 bodů a pár nakonec z rozhodnutí . Toto soutěžní kolo vypadli tereza . Zpěvačka tereza černochová si ve stardance už nadále nezatančí. Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé. Neunavitelná a věčně rozesmátá tereza se svým tanečním partnerem dominikem vodičkou, mimochodem vítězem poslední řady stardance, .

Tereza Černochová Stardance - V nové StarDance budou tančit Babčáková, Trávníček nebo - Na tanečním parketu stardance se letos tančilo již poosmé.. Diváci ji totiž v sobotu poslali domům a v soutěži skončila. Soutěžní páry během týdne musely natrénovat nejen jeden společenský tanec, . Shoda náhod svedla dohromady v sobotní večer taneční soutěže stardance zpěvačku terezu černochovou (38) a tanečníka michala kurtiše (32), . Ve včerejším kole taneční soutěže stardance diváci poslali domů terezu černochovou a dominika vodičku, ačkoliv podle poroty nejhorší nebyli. Tereza černochová končí ve stardance.